Monthly Archives: June 2011

Left side


Taken at Stasiun Kereta Api Lempuyangan

Advertisements

Arek Bertopenk.


Taken at Puskesmas Kendal Kerep

Markimak.. Buatan ibu ki..:) @abihiro

Motor CB100 baru aja diremajakan. Cc: @abihiro @abeehiro

Kupang Lontong Wuenak! 


Taken at Nomer Sedoso

Alas cilik.


Taken at Cerak omah

Iki opo jenenge Wit Suket? 


Taken at Nomer Sedoso